coafuri keira knightley

Keira Knightley


Coafuri pentru par scurt

Tunsoarea stil bob 

Parul scurt are avantajele si dezavantajele lui. Pe de o parte este usor de intretinut, dar pe de alta parte, cere mai mult timp si efort atunci cand vine vorba de realizarea unei coafuri. Aranjarea unui par lung, iti ofera mai multe optiuni. Iata insa, cateva idei si sfaturi, pentru diverse coafuri ale parului scurt, tocmai de la GHD (Good Hair Day – unul din cei mai importanti producatori de produse de ingrijire a parului).

Daca ai parul scurt si uneori ai impresia ca pur si simplu ai epuizat toate tipurile de coafuri, GHD iti vine in ajutor si iti da cateva idei. Astazi iti vom prezenta cateva trucuri pentru tunsorile stil bob.

Daca ai o astfel de tunsoare, iti este foarte simplu sa mergi pe stilul drept; dar iti poti “condimenta” putin look-ul prin ondularea parului. De asemenea, poti lua cateva indicii chiar de la celebritati ca: Fearne Cotton sau Keira Knightley, care, desi acum au o tunsoare bob, isi schimba coafurile tot mai des. Adesea au fost surprinse cu diverse coafuri, dar tunsoarea era aceeasi, neschimbata, doar felul in care parul era aranjat, diferea.